BruPaNet - Inkomstenbelasting particulieren
Graag stelt BruPaNet zich aan u voor. BruPaNet is een samenvoeging van Bruto-Paans-Netto. Ik ben Hans Paans en heb BruPaNet opgericht om tegemoet te komen aan de vraag naar oplossingen op het terrein van de aangifte inkomstenbelasting. 
 
Voorheen ben ik jarenlang werkzaam geweest bij verschillende werkgevers onder andere in de sector van de financiële dienstverlening. In 1989 is mijn loopbaan begonnen als assistent salarisadministrateur bij een landelijk bekend accountantskantoor. Al snel voerde ik deze werkzaamheden zelfstandig uit en werd ik coördinator. Uiteindelijk ben ik doorgegroeid naar de functie hoofd van een salarisadministratie. In deze tijd werden al diverse aangiftes Inkomstenbelasting door mij behandeld.
 
Het oprichten van een eigen onderneming is ontstaan uit de wens om invulling te kunnen en mogen geven aan de kernwaarden kwaliteit, een goede prijszetting en afspraak is afspraak.
 
Met deze informatie denk ik u een goed beeld te  hebben gegeven over mijzelf en BruPaNet. Ik spreek de wens uit dat wij elkaar binnenkort of eventueel op een later moment van dienst kunnen zijn.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint